A Jófogás és az adataid

Az Adevinta (Adevinta Classified Media Hungary Kft.) az a közösség, amely a háttérben azon dolgozik, hogy az általad már ismert oldalak, pl.: a Jófogás.hu, Használtauto.hu, Autonavigátor.hu, Autoalkatresz.hu megfelelően működjenek.

Adataid rendszerünkben teljes biztonságban vannak. Folyamataink állandó felülvizsgálatával és fejlesztésével tudunk megfelelni elvárásaidnak.

Íme néhány példa az általunk gyűjtött adatokkal kapcsolatban:

Az általad megadott személyes adatok

Jófogás fiókod létrehozásával egyúttal néhány adatot is megadsz nekünk magadról, mint a születési dátumod, címed, telefonszámod, stb… . Néhány ezek közül nélkülözhetetlen ahhoz, hogy létre tudjuk hozni fiókodat, a többiről pedig eldöntheted, hogy meg akarod-e adni nekünk vagy sem.

Böngészési adataid

Amikor oldalainkon böngészel, az oldalak megtekintésével kapcsolatban adatokat rögzítünk, hogy tudjuk mérni az oldalunk látogatottságát és hatékonyságát. Az ilyen adatoknak köszönhetően, auditált forgalom- és közönségméréseket tud végezni a Digitális Közönségmérési Tanács (DKT), így publikusan tudható, hogy országosan mely auditált oldalak a leglátogatottabbak a hazai piacon. Az oldalon megjelenő hirdetések, hatékony kiszolgálása céljából, a hirdető partnereink is gyűjtenek információk, a megjelenő hirdetésekkel, hirdetés kiszolgálásokkal kapcsolatban.

Milyen eszközt használsz?

Ha tudjuk, hogy mobilt, táblagépet vagy asztali böngészőt használsz, akkor az eszközödnek megfelelő legjobb felhasználói élményt tudjuk számodra biztosítani.

Melyik városban vagy településen vagy?

Ha a böngészőben vagy az alkalmazásban be van kapcsolva a helymeghatározás, és beleegyezel abba, hogy megoszd ezeket az adatokat velünk, akkor területileg találatokat jelenítünk meg neked. Kellemetlen, ha az ember lát egy csábító ajánlatot, de az egy másik városban érhető csak el!

Amennyiben, a fenti példáknál részletesebben is megszeretnéd ismerni  Jófogás adatkezeléseit, látogass el az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkra vagy nézd meg Jófogás fiókoddal kapcsolatban milyen adataidat kezeljük.

 

Hasznos linkek