Adatvédelmi Áttekintés

Adatvédelmi Áttekintés

Változások az adatvédelemben

Korábban már Te is biztosan regisztráltál úgy egy weboldalra, hogy az adatvédelemi szabályzatát csak épp hogy átfutottad. Tudjuk, hogy megy ez: el kellene olvasni, de túl hosszú és tele van bonyolult jogi kifejezésekkel. Senkinek sincs ideje erre.

Részben ezek miatt a nehezen értelmezhető szabályzatok miatt is döntött úgy az EU, hogy itt az ideje változtatni. Az új irányelveket megfogalmazó Általános Adatvédelmi Szabályzat (GDPR) 2018. május 25-én fog érvénybe lépni. Ezt követően a vállalatoknak egyértelműbbé és átláthatóbbá kell tenniük az adatgyűjtéssel és adatfelhasználással kapcsolatos tevékenységüket.

A Jófogásnál  mi úgy véljük, hogy ez egy pozitív változás és sok energiát fordítottunk arra, hogy felkészüljünk rá. Alkalmazásokat, ellenőrzési folyamatokat alakítottunk ki és egy útmutatót is összeállítottunk, ami segít neked megismerni a jogaidat és adataid védelmének beállítási lehetőségeit.

Fontos megjegyezni, hogy nem fogunk új adatokat gyűjteni rólad vagy máshogy kezelni az adataidat mint eddig. Ez a változás annyit jelent számodra, hogy több információt kapsz tőlünk az adataid védelmével kapcsolatos jogaidról és annak beállítási lehetőségeiről.

Az Adevinta Classified Media Hungary Kft. felel azért, hogy adataid biztonságosan legyenek tárolva a Jófogáson,  hogy az új szabályozásnak (GDPR) megfelelően biztosítsa adataid jogszerű felhasználását.

Ezen az oldalon a Jófogással kapcsolatos adatkezelésekről tudsz informálódni, amennyiben az Adevinta Classified Media Hungary Kft. autós oldalainak és szolgáltatásainak adatkezelése érdekel, keresd fel az azokhoz tartozó adatvédelmi oldalakat, ezeket megtalálod a hasznos linkek alatt.

Hasznos linkek